INTERACTIEVE VOORSTELLING OVER AFSCHEID NEMEN VAN DE BASISSCHOOL

Afscheid Basisschool

Groep 8 Voorstelling Doei voor Primair onderwijs

Hoe neem je afscheid van groep acht en wat staat je te wachten aan de andere kant van de zomervakantie? Signatuur onbekend sleept de leerlingen op een verrassende manier mee door het afscheid van groep acht. De vrienden die je gaat missen, je ouders die zich bemoeien, een vervelende directrice. Hoe deal je ermee dat je nu de grootste bent en straks de kleinste?

Theatervoorstelling voor Groep 8

Theatergroep Signatuur Onbekend is gespecialiseerd in het spelen voor kinderen en jongeren. Het gezelschap heeft een ruim aanbod aan voorstellingen voor het primair onderwijs. De doelgroep van de voorstelling ‘Doei!’ is groep 8. In deze voorstelling komen de thema’s afscheid nemen en een nieuw begin aan bod. Op humoristisch wijze krijgen de leerlingen tips hoe ze om kunnen gaan met dit afscheid en ook wordt er advies gegeven hoe je goed kunt starten in de brugklas en op de middelbare school.

Afscheid van de Basisschool

Afscheid nemen van de basisschool is voor het ene kind een bevrijding en een opstap naar nieuwe avonturen. Het andere kind blijft liever in zijn of haar vertrouwde omgeving. Hoe dan ook het afscheid komt er onherroepelijk aan en na acht jaar bij elkaar in de klas zitten gaat er veel veranderen. Van de nieuwe leraren op de middelbare school die misschien wel in een andere stad of dorp staat. Naar nieuwe schoolvakken en nieuwe vrienden maken. Dit nieuwe begin is voor elke leerling een spannende en grote stap. Daarom staat Signatuur Onbekend stil bij het moment voor die grote verandering.

Vraag meer info aan over ‘Doei’

Als u onderstaand contact formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt het tekstvlak met opmerkingen/vragen gebruiken om ons alvast informatie te geven over uw vragen of wensen. De velden met een sterretje* zijn verplicht.