Turbo Theater

THEATER VOOR DE HELE SCHOOL

Theater in de klas

Theater voor de hele school

Ben je op zoek naar een energiek en interactief programma omtrent drama? Dan is dit het perfecte aanbod voor de gehele school! Twee acteurs komen de klas binnenstormen, spelen een interactieve theatervoorstelling en bespreken deze direct leerlingen na met de leerlingen.

Culturele Competenties

Tijdens Turbo Theater kijken, spelen en reflecteren leerlingen van groep 1 t/m 8 op interactieve wijze op theater. Bovendien mogen ze de twee acteurs alles vragen over drama en toneelspelen. In een half uur tijd zetten twee acteurs de klas op zijn kop met een interactieve voorstelling die perfect aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen.

Theater in de klas

Voor de onderbouw is er een korte voorstelling over vriendschap:
‘Myrthe is jarig en Pieter wil haar verrassen met een feestje in de klas. Maar Myrthe blijkt allergisch te zijn voor verjaardagsfeestjes.. Als de klas voor haar gaat zingen krijgt ze overal jeuk, van cadeautjes moet ze niesen en als ze verjaardagstaart eet verandert ze in een kikker! Het is dus aan Pieter om samen met de klas een totaal nieuw feestje voor Myrthe te verzinnen waar ze wél tegen kan.’

Voor de bovenbouw is er een korte voorstelling over liefde:
‘Francois en Françoise geven les in het belangrijkste vak van de hele wereld: de liefde!Want hoe vraag je nu eigenlijk verkering? En wat doe je als je vriendje elke seconde van de dag je hand vast wil houden? Door het vooral lekker fout voor te doen dwingen de acteurs de leerlingen om zelf na te denken over een goede oplossing.’

Vraag meer info aan over ‘Turbo Theater’

Als u onderstaand contact formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt het tekstvlak met opmerkingen/vragen gebruiken om ons alvast informatie te geven over uw vragen of wensen. De velden met een sterretje* zijn verplicht.