Brugklas theater

INTERACTIEVE VOORSTELLING VOOR NIEUWE BRUGKLASSERS 

profielkeuze

Hoe overleef je de brugklas?

‘De Brugklas-Survival’ is ontzettend geschikt als introductie voor de brugklas. Met humor en zonder belerend te zijn wordt er gewezen op alles wat nieuw is op de middelbare school. De klas en ik hebben genoten. Een echte aanrader!

– Carla D’Hont (brugklasdocent Dr. Knipperberg College, Helmond)

Brugklas

‘De Brugklas-Survival’ is een educatieve en interactieve activiteit voor nieuwe brugklassers. In verschillende scenes delen twee acteurs tips en trucs met de klas: ‘Er valt een ongemakkelijke stilte in de pauze, hoe kun je je nieuwe klasgenoten dan aan het lachen maken?’ Of: ‘Een klasgenoot dwingt jou keer op keer om het huiswerk door te appen, wat moet je doen?’

Overgang naar de middelbare school

In ‘De Brugklas-Survival’ worden stellingen over de overgang naar de middelbare school behandeld waar alle leerlingen aan deelnemen. Het doel van deze activiteit is om de nieuwe brugklassers zich op hun gemak te laten voelen en het jaar samen positief te starten. De kersverse klasgenoten vormen zo binnen no time een hechte groep. De voorstelling vindt plaats op school en duurt 50 minuten (een lesuur).

LEERLINGEN OVER DE BRUGKLAS SURVIVAL

Vraag meer info aan over ‘De brugklas survival’

Als u onderstaand contact formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt het tekstvlak met opmerkingen/vragen gebruiken om ons alvast informatie te geven over uw vragen of wensen. De velden met een sterretje* zijn verplicht.