Over Signatuur Onbekend

Theatergroep Signatuur Onbekend maakt educatief en interactief theater voor het primair- en voortgezet onderwijs. In onze voorstellingen behandelen we diverse thema’s die dichtbij de belevingswereld van kinderen en jongeren staan. Met veel humor maken we onderwerpen als liefde, vriendschap, studeren, keuzes maken en afscheid nemen bespreekbaar.

Theater voor het Onderwijs

Toegankelijk, herkenbaar en energiek. Dat is onze signatuur. We zijn gespecialiseerd in themavoorstellingen voor het onderwijs. Met een groeiend aantal voorstellingen reist Signatuur Onbekend het hele land door. We spelen in aula’s, gymzalen en lokalen en zitten daarom dicht op de leerlingen. Op die manier is er echt contact mogelijk tussen de leerlingen en de acteurs. Onze voorstellingen zijn altijd interactief. Dat betekent dat leerlingen op een veilige manier worden uitgedaagd om hun mening te geven over het thema dat centraal staat in de voorstelling. Door middel van herkenbare personages en situaties krijgen de leerlingen het gevoel: ‘dit gaat over mij’. En dat is precies wat theater hoort te doen, volgens ons.

Cultuur

De theatermakers en acteurs van Signatuur Onbekend hebben allemaal een theateropleiding afgerond. Ze hebben stuk voor stuk een passie voor educatief theater en kunnen zich verplaatsen in leerlingen van alle leeftijden.

CJP

Onze voorstellingen zijn te boeken via CJP, Signatuur Onbekend is namelijk Cultuurkaart acceptant. Ben je geïnteresseerd in een voorstelling op school of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Werken bij Signatuur Onbekend

Heb jij een opleiding tot acteur of dramadocent afgerond en wil je ook graag in een van de voorstellingen spelen? Neem dan contact op via onze contactpagina of bel ons.

Ik wil werken bij Signatuur Onbekend

Signatuur Onbekend werkt samen met

Referenties