Improvisatie voorstelling

IMPROVISATIEVOORSTELLING VOOR DE BOVENBOUW PO

improvisatie voorstelling

Improvisatiesvoorstelling voor de bovenbouw

De lama’s en De Vloer Op spelen improvisaties op tv, wij spelen improvisaties op basisscholen! Een lege speelvloer, een goedgevuld kledingrek en een kist vol attributen. Daarmee wordt de belevingswereld van de leerlingen op zijn kop gezet. Met deze ingrediënten komt een  verrassende improvisatievoorstelling tot stand. Vier acteurs improviseren scenes die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

Speciaal voor Kinderen

‘Voor Het Blok Junior’ is een prikkelende improvisatievoorstelling die ter plekke ontstaat met hulp van de kinderen. Met de door een regisseur uitgedachte situaties zijn de acteurs vrij om zelf de scene in te vullen. Ze hebben de leerlingen nodig om mee te bepalen welke kant een scene opgaat. Een scene kan mooi, ontroerend, serieus of grappig zijn. In deze voorstelling maken leerlingen kennis met een spannende en hilarische kant van theater en drama.

Drama

Alle culturele competenties van de leerlingen worden aangesproken door het bijwonen van de improvisatievoorstelling ‘Voor Het Blok Junior’. Receptief, creërend, reflectief en analyserend.

Drama Workshop

Deze improvisatievoorstelling is te boeken met speciale voorbereidingsles en drama workshop voor de leerlingen.

Vraag meer info aan over ‘Voor het blok’

Als u onderstaand contact formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt het tekstvlak met opmerkingen/vragen gebruiken om ons alvast informatie te geven over uw vragen of wensen. De velden met een sterretje* zijn verplicht.