Iedereen Doet Het

Theatervoorstelling voor jongeren over seksueel plezier

Seks is een belangrijk onderwerp dat jongeren mateloos interesseert. Voor ouders en docenten is het vaak lastig om hierover te praten. Jongeren zoeken hun informatie online en wat ze daar vinden is: porno. De behoefte aan eerlijke informatie en begeleiding is nu dus groter dan ooit.

Positieve en realistische kijk op seks en relaties

‘Iedereen doet het’ helpt jongeren bij het ontwikkelen van een positieve en realistische kijk op seks en relaties. In de voorstelling worden leerlingen aangezet tot nadenken over hun eigen seksuele normen en waarden. Hoe kom je erachter wat je wil en wat niet? Hoe ga je respectvol met elkaar om in een relatie en tijdens seks? Het ontdekken van de eigen seksualiteit mag een leuke, plezierige en verrassende zoektocht zijn. Seks is persoonlijk en het betekent voor iedereen iets anders. Wat betekent het voor jou?

Seksuele diversiteit

Wat is ‘het’ nou precies en waarom doen mensen het? In ‘Iedereen Doet Het’ geven we informatie over alle vormen van seksualiteit en stimuleren zo een inclusieve kijk op seks en relaties. Jongeren op een veilige manier leren praten over seks – en er samen om lachen – dat is onze missie.

Een grappige en eerlijke theatervoorstelling over seks waardoor praten over dit onderwerp leuker en makkelijker wordt. ‘Iedereen doet het’ kan ingezet worden tijdens een lessenserie over seks of een projectweek zoals de Week van de Liefde.

Interesse?

Wil je deze voorstelling boeken of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

  In het kort

  Een positieve theatervoorstelling over seks waardoor praten over dit onderwerp leuker en makkelijker wordt.

  • 50 minuten speeltijd
  • 60 leerlingen
  • Lokaal of gymzaal
  Vraag info aan

  ‘Iedereen Doet Het’ is een prachtige voorstelling. Humorvol, pakkend, aansprekend. Sterk was dat de acteurs d.m.v. theater lieten zien wat je denkt, voelt en doet wanneer je verliefd bent. Hoe ga je met de ander om, vraag je verkering, deel je je eerste kus en beslis je wanneer jullie toe zijn aan seks? Door dit bespreekbaar te maken en leerlingen een inkijkje te geven in hoe rekening te houden met de gevoelens van een ander en daarbij duidelijk je eigen wensen en grenzen te bewaken en kenbaar te maken, maakte het zeer waardevol. De acteurs weten de leerlingen van begin tot eind te boeien!

  Tamara Huijbregts-van den Berg Schoolleider

  Meer voorstellingen

  Later Begint Nu

  Hoe maak je op jonge leeftijd een keuze voor je toekomst? Deze voorstelling geeft tips en bespreekt de invloed van ouders en vrienden op je profielkeuze.

  Lees meer
  Maak Je Niet Druk

  Stress leren herkennen en verminderen d.m.v. deze grappige interactieve theatervoorstelling

  Lees meer
  De Brugklas-Survival

  Deze pakkende voorstelling vol overlevingstips voor brugklassers creëert direct een groepsgevoel.

  Lees meer
  Wat Heb Je Nou Aan Kunst?

  Kunst, wat is het en wat heb je eraan? Een voorstelling die je kijk op kunst verandert, want kunst is overal.

  Lees meer
  Praat Politiek Met Me

  Een voorstelling vol actie en humor waarin het politieke systeem in Nederland uitgelegd wordt.

  Lees meer