THEATERDUO SIGNATUUR ONBEKEND

Signatuur Onbekend doet niet aan kunst met een grote ‘K’. Toegankelijk theater, vol humor, dichtbij publiek. Letterlijk én figuurlijk. Want Signatuur Onbekend is niet op haar plaats in stijve theaterzalen. Wél in cafés, klaslokalen en bedrijfskantines. Het duo komt naar plekken waar het zich makkelijk tussen de toeschouwers kan voortbewegen en hen op een speelse manier onderdeel kan maken van het verhaal. Want theater leeft pas echt als het contact maakt met het publiek.

Pieter van Loon (1986) en Myrthe Michielsen (1988) leerden elkaar kennen op de Academie voor Theater in Tilburg en speelden hier samen in verschillende voorstellingen. Tijdens hun spel hadden ze aan één blik en een half woord genoeg. Hun klik vormde de basis voor iets groters. Een theatergroep, die komisch en fysiek theater naar het publiek brengt. Samen voorstellingen bedenken, maken én spelen.

Naast Signatuur Onbekend zijn Pieter van Loon en Myrthe Michielsen ook werkzaam als theaterdocent, regisseur en trainingsacteur.

Facebook Twitter
Contactgegevens
M: info@signatuuronbekend.nl
T: +31 (0)6 15 15 50 88

Vormgeving en realisatie SupportPunt Eindhoven