VACATURE:
Theatergroep Signatuur Onbekend zoekt productiemedewerker

(boekingen en planning)

Tijdelijke baan met veel agendavrijheid. Werken vanuit huis of jouw favoriete koffiezaak. Kom jij het kantoor van ons theatergezelschap bemannen? Je kunt voor ongeveer 12 tot 16 uur in de week aan de slag als zzp-er of in loondienst.

Wie zijn wij?
Theatergezelschap Signatuur Onbekend speelt met ongeveer 15 acteurs voorstellingen op middelbare scholen door heel Nederland. Ik (Myrthe) verzorg alle boekingen en het kantoorwerk en zoek vanwege zwangerschapsverlof iemand die deze taken over wil nemen vanaf half september 2022 t/m eind januari 2023. We werken voor scholen door heel Nederland en de meeste zijn al jaren klant. De acteurs zijn enthousiaste theatermakers tussen de 25 en 35 jaar en vormen een warm en hecht team dat zich met veel passie inzet voor jongeren.

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat alles goed geregeld is met de scholen zodat alle voorstellingen een succes worden. Je onderhoudt het contact met scholen en acteurs en zorgt voor een strakke planning. Hierbij is alles ingericht om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken met o.a. plansoftware en een eigen app.

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand die vriendelijk en zelfstandig is en ervan houdt om alles goed te regelen. Het werk wat je gaat doen is leuk maar niet moeilijk, daarom is ervaring geen vereiste. Het is wel handig als je digitale vaardigheden hebt. Je mag op ons kantoor werken maar ook vanuit huis en kunt je eigen tijd flexibel indelen.

Enthousiast?
Het is niet nodig om een motivatiebrief o.i.d. te schrijven. Wij houden het graag persoonlijk en simpel. Word jij enthousiast van het bovenstaande? Neem dan contact op via 06-15155088.

Praktische informatie:
We zijn op zoek naar een zzp-er of iemand in loondienst voor ongeveer 12 tot 16 uur in de week. Salaris is in overleg. We hebben iemand nodig van half september 2022 t/m eind januari 2023. Als het klikt kunnen we de mogelijkheid verkennen om een langere samenwerking aan te gaan.